Ciulama de pui cu ciuperci si smantana

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 27 Ian 2011 | 52165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa medie
  • 250 g ciuperci
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 3 catei usturoi
  • sare,piper
  • 2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci si smantana:

Intr-un ceaun se pun 2-3 linguri ulei si se calesc ceapa si usturoiul,tocate marunt.Cand se inmoaie ceapa se pune pieptul de pui,taiat cubulete si condimentat.Se lasa pe foc pana se albeste pe toate partile,apoi se adauga ciupercile curatate si taiate felii.Se mai calesc 5 minute,apoi se adauga 2 pahare cu apa.Se lasa la foc mic pana se fierb ciupercile.Smantana lichida se toarna in ceaun amestecand incontinuu.

Intr-un castron se amesteca faina cu 3 linguri apa si se amesteca bine,apoi se amesteca cu 2-3 linguri de ciulama.Amestecul de faina se toarna in ceaun amestecand energic.Se mai fierbe 5 minute,avand grija sa nu se prinda.Se condimenteaza dupa gust.

Se serveste cu patrunjel si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu piept de pui